EVO[88+]STYLE

De ce 88?

Pentru ca EVO[88+] este un sistem de ultima generatie dezvoltat exclusiv pentru casele pasive. Este un sistem alcatuit din profile KBE cu adancimea constructiva de 88mm si 6 camere de aer.

Acest sistem este celĀ  mai performant dintre toate cele pe care noi vi le putem oferi.

Profilele sunt complet recilabile si sunt realizate folosind formula ecologica de stabilizare bazata pe calciu-zinc. Acest sistem, la fel ca cel de 70mm, a fost certificat Greenline.

Coeficientul de transfer termic (Uf) al pachetului toc/cercevea este de 1.1 W/mp*K (sistem AD) sau 1.0 W/mpK ( sistem MD – cu garnitura mediana) si poate ajunge pana la valoarea de 0,81 W/mp*K (cu insertii de polistiren).

O fereastra realizata cu acest sistem se poate regasi sub o varietate de culori. Foliile folosite pentru profilele decor sunt rezistente la radiatiile UV.

Sistemul EVO[88+] se regaseste sub doua forme: EVO[88+] Clasic si EVO[88+] Style. Diferenta intre aceste doua sisteme o reprezinta forma exterioara a cercevelei.

http://fereastraevola.ro/wp-content/uploads/88stylealb.jpg
http://fereastraevola.ro/wp-content/uploads/
http://fereastraevola.ro/wp-content/uploads/88stylenuc.jpg

DETALII

 • sistem de profil KBE produs in Germania(Berlin) de catre Grupul Profine
 • sistem de profil cu 6 camere de aer
 • adancime constructiva 88mm
 • armatura din otel zincat
 • sistem flexibil: AD cu doua etansari sau MD cu trei etansari
 • coeficient transfer termic al ferestrei (fara sticla) Uf= 1.1 W/mp*K – daca se utilizeaza fara garnitura mediana sau Uf=1.0 W/mp*K – daca se utilizeaza garnitura mediana.
 • daca se utilizeaza insertii de polistiren si armatura cu polistiren, coeficientul de transfer pe fereastra Uf= 0,81 W/mp*K
 • feronerie de ultima generatie Maco Multi-Matic(MM) produsa in Austria
 • pachet sticla tripan, grosime 48mm, LowE – Float – Solar + Argon sau LowE – LowE – Float+ Argon
 • coeficient transfer termic al sticlei Ug= 0.7 W/mp*K
 • domeniu de utilizare: ferestre, usi de balcon, usi de intrare, ansamblu de ferestre si usi, usi liftant-glisante, ferestre armonice

SIGURANTA

Fereastra Evola oscilo-batanta este echipata cu un sistem standard de inchidere, in care avem, in functie de dimensiunea ferestrei, mai multe puncte de inchidere standard si doua puncte (unul sus si unul jos) de inchidere siguranta ridicata, pentru protectie impotriva intrarilor prin efractie.

Fereastra este echipata si cu blocator contra-actionarii gresite. Acesta permite actionarea manerului doar cand fereastra este inchisa, pentru a preveni caderea cercevelei din foarfeca.

Optional fereastrea Evola poate fi echipata cu un sistem de inchidere siguranta ridicata, alcatuit din bolturi tip ciuperca si blocatori de siguranta. Blocatorii se prind in armatura de otel a ramei. Se poate opta si pentru un maner secustic sau cu cheie.

Acest sistem de siguranta include si blocatorul contra-actionarii gresite.